коментар на Илиана Беновска, Канал 3 Лидерът на ГЕРБ Борисов отрече

...
коментар на Илиана Беновска, Канал 3 Лидерът на ГЕРБ Борисов отрече
Коментари Харесай

Беновска:ВСС ще се пробудите ли от зимния си сън“?

коментар на Илиана Беновска, Канал 3

 

Лидерът на ГЕРБ Борисов отхвърли " другарски “ огън по " Артексгейт “. Друг е въпросът някой „ принуди “ ли и по какъв начин или за какво висши функционери на ГЕРБ да си купуват  масово жилища тъкмо от " Артекс “? Надяваме се в общественото пространство мощно да прозвучат отговорите на ДНСК и останалите проверяващи. А по въпроса за ръководителя на Върховен касационен съд Лозан Панов - притежаващ, по фамилно му,  също, апартамент от " Артекс “ - Бойко Борисов прати публицистите да проверяваме случая.

Разследвайки, през днешния ден, запитвам: Висш съдебен съвет ще се пробудите ли от " зимния си сън “ към неприемливото държание на ръководителя на най-висшия български съд Лозан Панов, Върховен касационен съд и ще съумеете ли, най-сетне, да докажете, че не сте " лукова глава “ под „ черните криле “ на  политическото " Лозан Панов & КО “?

До в този момент Висш съдебен съвет преглъщате от време на време:

Политическите речи на Панов

Панов, когато приказва отрицателно пред Европейска комисия за мониторинга над правораздаването

Панов не съблюдава закона и не си заявява имуществото

Панов не дава отговор на въпросите ви

Панов и инспекциите му по делата „ Иванчева “

Панов и лобистките Тълкувателни решения на Върховен касационен съд

Панов, " огладнял “ по обяд и не можете да узакони униформите на военните магистрати

И тъй наречените И тъй наречените

И на фона на тази беззащитност на Висш съдебен съвет във връзка с Лозан Панов, естествено, се разколебава и, без това, нежното доверие в законността в България. И потъват сред редовете новините за скандалните изказвания за Закона за вероизповеданията на турския външен министър  на Турция  Мевлют Чавушоглу. Убягва от публичното внимание и оглушително безмълвие и не привикване на КСНС от президента Румен Радев по отсъствието на опрощение и пояснение от  Турция. Потъва в безвремие и абсурда, че президентът на ПЕС Сергей Станишев може да е навън от Екологичен потенциал, по убеждение на ЕООД-то в Българска социалистическа партия „ Корнелия Нинова и съдружници “. На назад във времето е и листата на ГЕРБ за Екологичен потенциал.

Г-да Борисов, Цацаров, Магдлинчев, политическото „ Лозан Панов & КО “ ще засенчи ли ГЕРБ с " черните си криле “ по " Артексгейт “?

Аз съм Беновска. И запитвам.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР